Det spændende Arena kvarter

Foreningensformands  besøgte Arenaen da der var åben hus og man kunne få en rundvisning.

For et par måneders tid siden var jeg på besøg i den nye Arena og den bliver utrolig flot.

Under besøget talte jeg med en af arkitekterne, jeg spurgte ham hvor parkeringspladserne var. Jeg var ved at falde om da han sagde " der er ingen", der er jo 4500 stk her i Ørestad.
Efter jeg havde fået pusten udbrød jeg, jamen dem holder vi der bor her jo på og til ca 955,00 pr måned, han svarede det går nok.

Det er utroligt man bygger en stor Arena og myndighederne giver en byggetilladelse uden parkeringspladser,  til store arrangementer vil der være 15.000 personer.
Der vil blive kaos i vores bydel, Kabell og co vil have folk skal komme på cykel og metro,
men kan de bestemme det?
Jeg har haft en artikel i Ekstrabladet om dette problem, arkitekten udtalte sig i den forbindelse, at det skulle nok gå og blev problemet for stort ville de om ca 3 år se på det.

Det her er jo ikke godt nok, vi vil i de 3 år opleve et kaos ved store arrangementer, når vi kommer hjem i dette tidsrum er vores pladser til overpris optaget.
Vi kan intet gøre, hvis bilen bliver sat på gaden i tidsrummet vil der straks komme bøder.
Derfor må jeg opfordre , at vi er så mange medlemmer som muligt mod valget 2017 hvor vi skal presse politikerne der skal sidde i Borgerrepræsentationen til at løse forskelsbehandlingen om pris samt Arenaen selv får bygget parkeringspladser og ikke bruger vores her i Ørestaden til overpris.

Mvh Kirsten Lindberg Andersen