HANDELSEBETINGELSER

Robert Jakobsens vej 75 4 th
info@orestadsparkeringsforening.dk
2015

Hos Ørestad Parkerings Forening tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre priserne uden forudgående varsel.

Ørestad Parkerings Forening modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard.

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når du er blevet oprettet som medlem.
Alle beløb er i DKK (danske kroner).
Der tages forbehold for prisfejl.

https://www.orestadsparkeringsforening.dk/ har ikke nogle leverancer, da der udelukkende tilbydes medlemskab af foreningen.

Da Ørestad Parkerings Forening ikke sælger nogen varer, er der ikke behov for reklamationsret.

Har man indmeldt sig i foreningen, kan man ikke senere få refunderet beløbet, det koster at blive medlem. Hvis foreningen tilbyder løbende medlemskontingent, kan dette opsiges ifølge foreningens vedtægter

Fortrydelsesret
Man kan til enhver tid opsige sit medlemskab, hvorefter en eventuel opkrævning  af medlemskontingent vil blive annulleret. Varer undtaget fortrydelsesretten Returnering Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten: Medlemsskab.

Ørestad Parkerings Forening sælger ingen varer, og  derfor er der ikke behov for at kunne returnere noget.